Vrijwaring

Vrijwaring

Hebt u in onze showroom een auto van uw gading gezien, en wilt u uw huidige auto inruilen of verkopen? Of uw camper, oldtimer of motor? Over de vrijwaring hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken, die verzorgen wij voor u. Uw auto wordt gratis opgehaald en ter plekke gevrijwaard.

Als u uw auto verkoopt aan een particulier moet u wachten tot diegene de overschrijving geregeld heeft bij een kentekenloket of RDW-balie. Is dat niet goed geregeld, dan blijft u verantwoordelijk voor de verplichtingen die bij het op naam hebben van een voertuig horen. Dat betekent dat u een eventuele bekeuring moet betalen.

Bij Autoservice Nijkerk hoeft u daar niet bang voor te zijn, want als RDW-erkend bedrijf zijn wij in staat u het vrijwaringsbewijs direct te overhandigen. Wat er verder gebeurt met uw auto is dan niet langer uw verantwoordelijkheid.

Denkt u er wel aan de lopende verzekering op te zeggen, want dat kunnen wij helaas niet voor u doen. Maar gelukkig is dat een kwestie van even uw verzekeringsagent bellen. Dan bespaart u zich weer heel wat geld. En dan kunt u gelijk voor uw nieuwe auto een verzekering afsluiten.

Is uw auto aan vervanging toe, maar weet u nog niet welke auto u wilt? Komt u gerust eens langs om u vrijblijvend te laten adviseren door ons team van specialisten, onder het genot van een kopje koffie natuurlijk!