Verzekeringen

Verzekeringen

Als u net een andere auto hebt gekocht wilt u hem natuurlijk meteen verzekeren. Allrisk, beperkt casco of WA, het is maar welke soort verzekering het beste bij uw situatie past. Met een spiksplinternieuwe auto neemt u natuurlijk het liefst geen enkel risico, en dan is een allrisk verzekering een goede optie. Een beperkt casco verzekering is voordeliger qua premie, en u bent nog steeds verzekerd voor schade die ontstaan is door diefstal, ruitschade, brand of storm. Alleen een WA-verzekering afsluiten is natuurlijk nóg voordeliger, maar u krijgt de schade aan uw eigen auto niet vergoed. Dit is het overwegen waard als u een occasion hebt gekocht in het goedkopere segment.

Autoservice Nijkerk heeft een ruime ervaring met het voordelig – en goed – verzekeren van auto’s. Onze medewerkers zullen u graag adviseren over de ins en outs van iedere vorm van verzekering, en over welke verzekering het beste zal zijn voor de auto die u hebt gekocht of wilt kopen. Zo hebt u meteen een beter overzicht over de bijkomende kosten, mocht u nog twijfelen over de aankoop.

Wilt u zich laten adviseren over de beste verzekeringsoptie in uw situatie – of gewoon bij de keus van een nieuwe auto – kom dan gerust eens langs bij Autoservice Nijkerk. Wij hebben de koffie voor u klaarstaan en onze gespecialiseerde medewerkers denken graag met u mee!