Lease

Lease

Hebt u een andere auto nodig, maar hebt u nog niets kunnen vinden voor de juiste prijs? Of wilt u niet direct een groot bedrag investeren, maar wel graag in een nieuwe auto rijden?

Hebt u er wel eens aan gedacht om te gaan leasen? U hebt alle voordelen van een nieuwe auto, maar u hoeft geen groot bedrag op uw spaarrekening te hebben staan. Wat u per maand kwijt bent, weet u bij het afsluiten van het contract, en dat bedrag zal niet meer hoger worden. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte garagerekeningen, belasting of onderhoud. En u bent verzekerd van het nieuwste model, met alle technische voordelen die dat met zich meebrengt.

Lijkt u dat wat? Bij Autoservice Nijkerk kunnen we u verschillende leaseoplossingen aanbieden. Wat voor u de beste optie is, hangt natuurlijk af van uw omstandigheden. Ons team van experts kan u vertellen wat de voor- en nadelen zijn van ieder soort leaseovereenkomst.

Komt u gerust eens langs om te kijken welke mogelijkheden wij bieden, om verschillende leaseauto’s te bekijken en om u te laten adviseren door onze gespecialiseerde medewerkers. Dat alles natuurlijk onder het genot van een kopje koffie, want die staat bij ons altijd klaar!