Export documenten

Export documenten

Hebt u uw auto in het buitenland verkocht of wilt u uw auto exporteren in verband met een (tijdelijk) verblijf in het buitenland?

Dat kan een hele organisatie worden. Het exporteren van een auto heeft het één en ander om het lijf: van het verkrijgen van een exportverklaring tot het regelen van een exportverzekering, en zo zijn er nog veel meer zaken waar u aan moet denken.

Autoservice Nijkerk heeft in de loop der jaren al aardig wat ervaring opgedaan met het uitvoeren van voertuigen. Daarom zijn wij in staat u bij te staan bij het regelen van de juiste exportdocumenten. U komt dan niet voor verrassingen te staan als u de auto over de grens wilt brengen.

Autoservice Nijkerk is een bedrijf dat met name veel Duitse auto’s verkoopt en derhalve ook goede contacten onderhoudt in het buitenland. Wij kunnen u goed adviseren over verkoopprijzen in het buitenland en wij kunnen u informatie geven over alles wat erbij komt kijken als u een auto exporteert.

Kom gerust eens langs in onze showroom om u door onze gespecialiseerde medewerkers bij te laten staan. Hetzij over export van uw auto naar het buitenland, hetzij over de aanschaf van uw auto in Nederland!