Auto verkoop / inkoop

Auto verkoop / inkoop

Is uw auto aan vervanging toe en wilt u hem in de verkoop doen? Weet u nog niet wat u ervoor kunt vragen? Laat Autoservice Nijkerk dan een deskundige online taxatie voor u uitvoeren. Op grond van de gegevens en foto’s die u aanlevert vertelt ons team van experts u wat de huidige waarde van uw voertuig is.

Als u de auto voor die prijs aan ons wilt verkopen halen wij het voertuig gratis bij u op en regelen wij direct de vrijwaring voor u. Wij zetten het voertuig dan in onze showroom en op onze site komen foto’s van uw auto te staan.

Het enige wat u dan nog moet doen is het opzeggen van de lopende verzekering.

Uiteraard kunt u zelf in onze showroom terecht voor een andere auto. Komt u kijken naar het uitgebreid aanbod aan occasions waarover wij beschikken. En ook de nieuwste modellen hebben wij er te koop staan. Met name Duitse auto’s – gekenmerkt door de bekende Duitse "gründlichkeit" – zijn er goed vertegenwoordigd.

Weet u nog helemaal niet wat u wilt? Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar om met u te kijken naar wat de beste optie is voor u. Komt u gerust eens langs om u onder het genot van een kopje koffie van advies te laten voorzien!