Carcleaning

Soms heeft een auto een grondige opknapbeurt nodig. Het kan zijn dat zich vervelende geurtjes hebben genesteld, die met een gewoon sopje niet te verwijderen zijn. Er kunnen ook vlekken zijn ontstaan op de bekleding of op de kunststof onderdelen.

Ook voor carcleaning kunt u bij Autoservice Nijkerk terecht. Ons interne garagebedrijf kan dit onderhoud voor u verzorgen. Overlegt u gerust met onze medewerkers over het onderhoud dat u wilt laten uitvoeren. Zij kunnen de auto er weer als nieuw uit laten zien door het gehele interieur schoon te maken, inclusief de lastig te reinigen kunststof onderdelen. En natuurlijk worden ook moeilijk te bereiken plaatsen, zoals onder het reservewiel in de kofferruimte, grondig gereinigd.

Bekleding en tapijt kunnen gestoomd worden, zodat u alle vervelende vlekken kwijt bent en het tapijt weer helemaal vrij is van zand en stof.

De ramen worden behandeld met een vloeistof die maakt dat vuil zich er niet meer zo makkelijk aan hecht.

Ook het exterieur van uw auto kan worden behandeld. Er kan vervolgens een waxlaag worden aangebracht of een coating, oftewel een lakverzegeling. Hiermee is uw lak nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals uv-straling, zure regen, insecten, straatvuil en strooizout. Krasvorming wordt tegengegaan, en met een hydrofobe laag zal uw auto minder vuil oppakken.

Wilt u uw auto grondig laten opknappen, of gewoon een vlek of geurtje laten verwijderen? Kom gerust langs om u onder het genot van een kopje koffie door onze specialisten te laten adviseren!